Vi søker restaurantsjef
Vil du bidra til å skape unike opplevelser for våre gjester? Vi søker etter en engasjert og motivert restaurantsjef til Finnegaarden Hotell & Restauranter.
Er du løsningsorientert med et øye for detaljer og god service? Som restaurantsjef vil du fungere som øverste leder for våre tre restauranter, og kvalitetssikre og videreutvikle dem sammen med daglig ledelse og kjøkkensjefen. Du vil være ansvarlig for blant annet økonomistyring, kostnadskontroll og konseptdisiplin, i tillegg til personalledelse. Stillingen vil kreve mye tilstedeværelse i restauranten for å ivareta sunn og god drift.
Om Finnegaarden
Finnegaarden er et historisk bygg på Bryggen bestående av Det Hanseatiske Hotell og våre tre restauranter. Her tilbyr vi ulike matopplevelser med fokus på service og kvalitet. På Casa del Toro serverer vi retter inspirert av den meksikanske matkulturen. FG Restaurant & Bar er et brasserie/steakhouse og på Finnegaardsstuene er det fine dining i våre historiske selskapslokaler som gjelder. I tillegg holder vi konferanser hvor vi serverer to-retters lunsj.
Om deg
Som restaurantsjef må du være løsningsorientert, proaktiv og like å samarbeide med kollegaer på tvers av avdelinger. Du bør også ha et hode for økonomi, like å kvalitetssikre daglig drift og tenke bærekraft i alle ledd. Samtidig må du være faglig dyktig og har stor respekt for gjestens måltidsopplevelser.
Dette er en rolle som krever høy kunnskap innen mat og vin. Du bør trives med kveldsarbeid, høyt tempo og være villig til å ta i et ekstra tak når det trengs.
Vi kan tilby gode lønnsbetingelser og et arbeidsmiljø hvor det er rom for faglig utvikling.
Som restaurantsjef vil arbeidsoppgavene blant annet bestå av:
Ønskede kvalifikasjoner:
Vi har for tiden ingen ledige stillinger. Men send gjerne en CV så tar vi kontakt dersom en aktuell stilling dukker opp.
Er du løsningsorientert med et øye for detaljer og god service? Som restaurantsjef vil du fungere som øverste leder for våre tre restauranter, og kvalitetssikre og videreutvikle dem sammen med daglig ledelse og kjøkkensjefen. Du vil være ansvarlig for blant annet økonomistyring, kostnadskontroll og konseptdisiplin, i tillegg til personalledelse. Stillingen vil kreve mye tilstedeværelse i restauranten for å ivareta sunn og god drift.
Om Finnegaarden
Finnegaarden er et historisk bygg på Bryggen bestående av Det Hanseatiske Hotell og våre tre restauranter. Her tilbyr vi ulike matopplevelser med fokus på service og kvalitet. På Casa del Toro serverer vi retter inspirert av den meksikanske matkulturen. FG Restaurant & Bar er et brasserie/steakhouse og på Finnegaardsstuene er det fine dining i våre historiske selskapslokaler som gjelder. I tillegg holder vi konferanser hvor vi serverer to-retters lunsj.
Om deg
Som restaurantsjef må du være løsningsorientert, proaktiv og like å samarbeide med kollegaer på tvers av avdelinger. Du bør også ha et hode for økonomi, like å kvalitetssikre daglig drift og tenke bærekraft i alle ledd. Samtidig må du være faglig dyktig og har stor respekt for gjestens måltidsopplevelser.
Dette er en rolle som krever høy kunnskap innen mat og vin. Du bør trives med kveldsarbeid, høyt tempo og være villig til å ta i et ekstra tak når det trengs.
Vi kan tilby gode lønnsbetingelser og et arbeidsmiljø hvor det er rom for faglig utvikling.
Som restaurantsjef vil arbeidsoppgavene blant annet bestå av:
- Personalansvar, rekruttering, opplæring og utvikling av medarbeidere
- Ansvar for den daglige driften av restaurantene og avgjørelser som fattes
- Følge gjeldende IK mat rutiner og renholdsplaner
- Budsjett og resultatansvar, herunder timestyring, kostnadskontroll og bruttofortjeneste
- Håndtere varemottak
- Oppfølging av leverandører
- Delta aktivt i markedsføring og oppdatering av nettsider/sosiale medier
- Ansvar for planlegging, gjennomføring og oppfølging av selskaper
- Lede og coache personalet til resultater av ypperste kvalitet
- Meny- og konseptutvikling i samråd med kjøkkensjef og daglig ledelse
- Arbeide på tvers av avdelinger
- Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kolleger i restaurantene og andre avdelinger
- Bidra til å redusere drikke- og matsvinn
- Etterse at lover, helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges
- Jobbe i service med de andre servitørene på kveldstid
Ønskede kvalifikasjoner:
- Relevant utdanning
- Arbeidserfaring fra lignende stilling
- Serviceinnstilt, positiv og løsningsorientert
- Trives med et høyt arbeidstempo
- Må kunne minst ett skandinavisk språk
Vi har for tiden ingen ledige stillinger. Men send gjerne en CV så tar vi kontakt dersom en aktuell stilling dukker opp.
Book online |
|
Åpningstider kjøkken
Tirsdag - lørdag: 17:00 - 22:00 |
Side laget av FUNBIT x SKOG